Lapas karte
KANDAVAS MĀKSLAS UN MŪZIKAS SKOLA

Jaunumi

Akordeona spēles audzēkņu vecāku sapulce-koncerts

25.11.2016 17:00 - 18:30

1.jpg

Akordeona spēles audzēkņu vecāku sapulce- koncerts.

Skolā akordeona spēli 2016./17.mācību gadā apgūst 16 audzēkņi, skaitliski vismazākā nodaļa. Bet tas nemaina kopā sanākšanas un muzicēšanas prieku!

Akordeona spēles audzēkņu vecāku sapulce- koncerts ir tradīcija jau daudzu gadu garumā, ko apmeklē katra audzēkņa ģimene- vecāki, vecvecāki, māsas, brāļi.

Šāds pasākums  ir mūsu audzēkņu „ mazā skatuve” , jo uzstājas gandrīz  visi audzēkņi, kas nav iespējams publiski lielos koncertos.   

 

Lasīt visu ziņu galerija (9)

KMMS mākslas nodaļas audzēkņu apsveikums Latvijai dzimšanas dienā!

18.11.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola

apsveikums.jpg






Katru gadu, gaidot Valsts svētkus 18. novembrī, mākslas nodaļas audzēkņi skolā ir veidojuši tematisku darbu izstādi. Šoreiz darbi rotā klašu telpas, bet kopīga ekspozīcija tiek piedāvāta mājas lapas galerijā.






Lasīt visu ziņu galerija (18)

"Mazs bij tēva novadiņis"

15.11.2016 16:15

2.jpgLatvijas dzimšanas diena 18. novembris ir svētki mums visiem! To svin visās pilsētās, novados un pagastos. Un katram no mums ir savas  svētku svinēšanas tradīcijas.

15.novembrī  godinājām savu  valsti un novadu mūsu skolā ar muzikālu pēcpusdienu “Mazs bij tēva novadiņis”. Savu piederību, attieksmi un zināšanas par Latviju un Kandavas novadu Mūzikas nodaļas audzēkņi pierādīja, piedaloties viktorīnā un muzicējot.

Mākslas nodaļas audzēkņi parūpējās par atbilstošu vizuālo noformējumu.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

KMMS mūzikas nodaļas mācību ekskursija

13.11.2016 13:05 - 19:05


p1260399.jpg





13.novembrī KMMS mūzikas nodaļas audzēkņi apmeklēja Latvijas Nacionālo Operas un Baleta teātri, kur noskatījās baletu „ Karlsons lido...”. Pēc izrādes, godinot Latviju- 11.novembra krastmalā izveidojām savu svecīšu zīmējumu.


Lasīt visu ziņu galerija (3)

Absolventu tikšanās izstādē

06.10.2016 15:35 - 17:00 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

img_5443.jpgLai noorganizētu KMMS pēdējā izlaiduma mākslas nodaļas absolventu tikšanos, nav jāgaida zīmīga skolas jubileja, vai vismaz kāds gads. Kopā sanākšanai par iemeslu šoreiz bija pašu audzēkņu diplomdarbu izstāde Kandavas muzejā. Visiem kopā bija interesanti paskatīties uz paveikto, jo katrā vietā darbi izskatās savādāk. Varējām paskatīties arī viens uz otru, parunāt par dzīvi un pasapņot par nākotni. Uz tikšanos citā reizē!

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Absolventu darbu izstāde Kandavas novada muzeja mākslas galerijā

09.09.2016 - 13.10.2016 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

   

girta-lampa.jpg

  KMMS mākslas nodaļas 2016. gada absolventu darbu izstādē apskatāmi audzēkņu nobeiguma darbi kokapstrādē, tekstildizainā, papīra dizainā, porcelāna apgleznošanā un datorgrafikā. Grafisko darbu ciklā "Kandavas faktūras" attēlots ieraudzītais vecpilsētas namu fasādēs un pagalmos.







Ģirts Konošonoks "Gaismas ķermenis".


Lasīt visu ziņu galerija (4)

Popgrupa “Taustiņi” - laureāti konkursā POPFESTJŪRMALA

15.06.2016

popfestjurmala-1.jpgSvētdien, 12.jūnijā, Kauguru kultūras namā notika konkurss-festivāls “POPFESTJŪRMALA VII”, kurā piedalījās un labus rezultātus uzrādīja Kandavas Mākslas un mūzikas skolas popgrupa “Taustiņi” (vadītāji – Andra Kairiša un Gints Birkenšteins).

 „ Taustiņi” ieguva 1.pakāpes diplomu.  Popgrupa dziedāja J.Zvirgzdiņa un G.Rača dziesmu “Mums pieder tik daudz”. Meiteņu skanīgās balsis un mirdzošās acis bija par iepriecinājumu gan žūrijai, gan klausītājiem, gan saviem pedagogiem. Kolektīvs saņēma arī žūrijas pārstāvja Viktora Zemgala piešķirto Simpātiju balvu.

Lasīt visu ziņu galerija (3)