Lapas karte
KANDAVAS MĀKSLAS UN MŪZIKAS SKOLA

Jaunumi

Mācību darbu skates un zaļās prakse 2016.g.

23.05.2016 - 06.06.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola

kristians-andersons.jpg    Ar mācību darbu skatēm un zaļās prakses pasākumiem beidzies  2016. mācību gads Kandavas Mākslas un mūzikas skolas   mākslas programmā. 

Prakses ietvaros zīmēts un gleznots Kandavā,  savā tuvākajā apkārtnē un apmeklēts   atjaunotais Mākslas muzejs Rīgā.









Kristiāns Andersons, 12 g., "Klusā daba".

Lasīt visu ziņu galerija (29)

Kandavas Mākslas un mūzikas skolas izlaidums

20.05.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola
KMMS izlaiduma 2016 fotogrāfe Marta Bumbiera.

KMMS izlaiduma 2016 fotogrāfe Marta Bumbiera.

Kandavas MMS izlaidums aizvadīts ar mūzikas nodaļas absolventu koncertu, mākslas programmas absolventu nobeiguma darbu izstādes atklāšanu, sveicēju ziediem un labiem novēlējumiem!

Beigšanas apliecību saņēmuši 14 mākslas un 9 mūzikas programmu audzēkņi.

Lasīt visu ziņu galerija (24)

Kandavas Mākslas un mūzikas skolas mākslas programmas absolventu nobeiguma darbu izstāde

20.05.2016 - 22.06.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola
Evelīna Kleinberga

Evelīna Kleinberga

No 20.05.2016.-22.06.2016. Kandavas Mākslas un mūzikas skolas 2. un 3. stāvā skatāma mākslas programmas absolventu nobeiguma darbu izstāde, ko veido divas ekspozīcijas -audzēkņu darbi izvēles priekšmetos un dekoratīvas kompozīcijas "Kandavas faktūras".


Lasīt visu ziņu galerija (28)

Noslēdzies Mākslas skolu Valsts konkurss

29.04.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola
Kandavas Mākslas un mūzikas skolas komanda pēc konkursa uzdevuma veikšanas. Rūta Liepa, Elza Gumska, Estere Karole un Evelīna Mileika.

Marta pirmajā nedēļā Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā notika profesionālās ievirzes mākslas skolu audzēkņu Valsts konkursa II kārtas darbu vērtēšana. Žūrija – A.Lesiņa (keramiķe), A. Maračkovskis (tēlnieks), I. Pētersone (RDMV keramikas nodaļas vadītāja) izvērtēja 356 jauno autoru keramikas materiālā veidotus putnus no 90 Latvijas mākslas skolām. Kandavas Mākslas un mūzikas skolu konkursā pārstāvēja audzēkņu Esteres Karoles, Elzas Gumskas, Annas Dūniņas un Evelīnas Mileikas keramikas darbi tēmā “Putns”.

Lielajā konkurencē Kandavas Mākslas un mūzikas skola , pēc sasniegtā punktu skaita, bija starp labākajām skolām un iekļuva Latvijas izglītības iestāžu profesionālās ievirzes izglītības mākslas un dizaina jomas programmu audzēkņu Valsts konkursa 3.kārtā, kurš norisinājās 6.aprīlī vienlaikus četrās Latvijas dizaina un mākslas vidusskolās.

KMMS komanda - E.Karole, E.Gumska, R.Liepa un E.Mileika devās uz Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu, kur veiksmīgi pārstāvēja Kandavu konkursa tēmā „No tēla līdz dizainam”.

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Vispārējo klavieru festivāls audzēkņiem "NOTICI SEV!" Ernesta Vīgnera Kuldīgas Mūzikas skolā

11.03.2016 kur : Ernesta Vīgnera Kuldīgas mūzikas skola
4.jpg

Kurzemes reģiona mūzikas skolu vispārējo klavieru un klavieru (vokālā mūzika) klašu audzēkņiem FESTIVĀLS " NOTICI SEV!" notiek katru mācību gadu pirms audzēkņu pavasara brīvdienām Ernesta Vīgnera Kuldīgas Mūzikas skolā.

2016. gada 11. martā no Kandvas Mākslas un mūzikas skolas piedalījās 8. klases vijoļspēles audzēkne PAULA SAIJA (ped. Daiga Zariņa).

Festivāla tēma: " Izspēlēsim pasauli!""

Paula atskaņoja japāņu komponista YIRUMA skaņdarbu " Upe plūst Tevī" no pasaules slavenās jauniešu filmas "Krēsla" un Raimonda Paula dziesmu " Ābols", kuru gan dziedāja, gan spēlēja pavadījumu, jo savu nākotni saista ar vokālajām studijām.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Mākslu duets Kandavas Mākslas un mūzikas skolā

01.03.2016 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola

p1240026.jpg1. martā Kandavas Mākslas skolas zālē notika programmatiskās mūzikas pēcpusdiena. Pasākums bija mākslas un mūzikas nodaļas kopprojekts. Katru programmatisko skaņdarbu papildināja audzēkņu zīmējumi, kurā jaunie mākslinieki attēloja skaņdarba programmas savu redzējumu.

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Akordeonistu festivāls Kandavas kultūras namā

24.02.2016 kur : Kandavas kultūras nams

dsc00588.jpg24. 02.2016. Kandavas kultūras namā notika ikgadējais akordeonistu festivāls, kurā piedalijās Kandavas Mākslas un mūzikas skolas, Tukuma Mūzikas skolas un Tukuma 2.pamatskolas audzēkņi.

Lasīt visu ziņu galerija (12)