Lapas karte
KANDAVAS MĀKSLAS UN MŪZIKAS SKOLA

Jaunumi

Turpinās audzēkņu uzņemšana

uznemsana-2022-augusts.jpg

Individuālie mācību materiāli 2022./2023. mācību gadam

"Vizuāli plastiskā māksla" 1.-3. klase 1_3kl.pdf

"Vizuāli plastiskā māksla" 4.-7. klase 4_7kl.pdf

Jubilejas koncerts Popgrupai "Taustiņi"

24.06.2022

20220621191045.jpgPopgrupas Taustiņi koncerts “Kamēr dziesma būs”.

Šīs vasaras astronomisko sākumu ar skaistu koncertu ieskandināja Kandavas Mākslas un mūzikas skolas popgrupa Taustiņi. Koncerts savu nosaukumu ieguva no popgrupai rakstītās veltījuma dziesmas, kurai mūziku komponēja bijusī dziedātāja Arta Jēkabsone un vārdus rakstīja Inna Freiberga. Koncertā piedalījās gan patreiz sastāvā dziedošās meitenes – Marta Kļaviņa, Kate Ābele, Laura Antone, Agnese Auniņa, Estere Marcinkeviča, Beatrise Vilkauša, gan arī bijušās dziedātājas – Loreta Čabovska, Estere Dravniece, Ance Feldmane, Elīna Ķēniņa, Marta Monta Zūdiņa. Savus video sveicienus koncerta dalībniekiem atsūtīja arī Arta Jēkabsone, Rūta Dāvida (Kunkulberga), Sovita Bernande, Toms Simanovičs un Renāte Dižbite. Koncertā tika izdziedātas gan pašas senākās un visiem zināmās dziesmas, gan arī pēdējo gadu iemīļotākās dziesmas. Par pasākuma noskaņas veidošanu un programmas vadīšanu parūpējās Krišs Treikals. Koncerta vizuālo noformējumu veidoja Inna Freiberga un Danuta Ābele. Īpašs paldies koncerta skaņas veidotājam Atim Freibergam par izcilu un profesionālu darbu. Paldies par bilžu kolāžām un video montāžām Evitai Ernštreitei. Paldies par gardo kūku direktorei Marutai Balodei. Paldies mūsu dziedātāju vecākiem par nesavtīgu un nebeidzamu atbalstu. Uz tikšanos nākošajos koncertos!

Lasīt visu ziņu galerija (13)

Mūzikas nodaļas audzēkņu izlaidums!

31.05.2022

img1465.jpgMŪZIKAS nodaļas izlaidums.

Ar brīnišķīgu koncertu un reibinošu ziedu smaržām 27.maija pēcpusdienā Kandavas Mākslas un mūzikas skolas zālē tika svinēts MŪZIKAS nodaļas izlaidums.

Apliecības šogad saņēma 11 absolventi – Agnese Auniņa, Laura Antone, Roberts Barkāns, Rimants Jakobovics, Elīna Karole, Marta Kļaviņa, Andris Lagzdiņš, Melita Leitlande, Paula Lietiņa, Estere Marcinkeviča, Kristers Oliņš.

Paldies pedagogiem par ieguldīto darbu, pilnveidojot katra audzēkņa prasmes un iemaņas, kā arī atverot dvēseles mūzikas pasaulei. Paldies vecākiem par nesavtīgo mīlestību un atbalstu. Lai muzikāli piepildīts turpmākais ceļš!

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Mākslas nodaļas izlaidums

30.05.2022

dsc0650.jpg28.05.2022. Kandavas Mākslas un mūzikas skolas MĀKSLAS nodaļā tika svinēts izlaidums!

Priecājamies, ka atkal varējām pulcēties skolas zālē kopā ar absolventiem, vecākiem un viesiem. Šajā mācību gadā apliecības par profesionālās ievirzes izglītību saņēma 16 absolventi:

Artūrs Šteinbergs, Artūrs Lūsis, Rodrigo Puškins, Lauris Aksels Alkšbirze, Kristaps Artis Sitiņš, Raitis Vilmanis, Ēriks Miķelis Jefremovs, Justīne Līpīte, Kārlis Āboltiņš, Paula Estere Ķieģele, Marta Jansone, Amanda Vīndedze, Tīna Mageja, Estere Bondarenko, Laura Švarca.

No sirds priecājamies par absolventiem un novēlam gūt panākumus mākslā arī turpmāk!

Lasīt visu ziņu galerija (7)