Lapas karte
KANDAVAS MĀKSLAS UN MŪZIKAS SKOLA

Jaunumi

Popgrupas "Taustiņi" dalība Starptautiskajā vokālajā konkursā "Tonis Pustonis"

15.05.2022

tonis-pustonis1.jpg14.maijā Tukuma kultūras namā savu 25 gadu jubileju svinēja Starptautiskais vokālais konkurss "Tonis Pustonis". Konkursā piedalījās solisti un popgrupas gan no Latvijas, gan Lietuvas. Arī mūsu skolas popgrupas Taustiņi dziedātājas pēc divu gadu pārtraukuma ar satraukuma pilnām sirsniņām kāpa uz konkursa skatuves. Meitenes dziedāja M.Ritovas dziesmu "Ar tevi", ar kuru ieguva godpilno 3.vietu. Paldies dziedātājām par jauko sniegumu, paldies vecākiem par atbalstu, paldies skolotājai Andra Vilkaušai par iegultīto darbu un paldies šoferītim Ģirtam par braucienu!

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 32.gadadiena

03.05.2022

d83d4e2f-fbe4-4f32-b3cb-69f01ab2ef69.jpg3.05.2022. Kandavas Mākslas un mūzikas skolā notika svinīgais koncerts, kas tika veltīts Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 32.gadadienai. Svētku koncerta atklāšana sākās ar kopīgu Latvijas HIMNAS dziedāšanu. 

Koncertā izskanēja 31 priekšnesums. Pēc divu gadu pārtraukuma publiski uzstāties skolas audzēkņiem bija liels pārbaudījums. Audzēkņi nenobijās, parādīja savas uzstāšanās prasmes un priecēja ikvienu klātesošo. Paldies visiem koncerta viesiem par atkal satikšanos skolas telpās, paldies audzēkņiem par skaisto koncertu un paldies pedagogiem par ieguldīto darbu.

Jāpiebilst, ka zāles skatuves noformējumā piedalījās arī mākslas nodaļas audzēkņi un pedagogi.  Ikviens pielika roku, lai kopīgi veidotu rakstu joslu un iepriecinātu skatītājus.

Koncerta izskaņā visi tika aicināti mieloties ar rupjmaizi un medu. 

Lasīt visu ziņu galerija (31)

"Miera balodis" arī Kandavas Mākslas un mūzikas skolā

25.03.2022

miera-balodis.jpg

Atsaucoties uz Latvijas Nacionālais kultūras centra aicinājumu zīmēt miera baložus un skolās izveidot “miera sienu” arī Kandavas Mākslas un mūzikas skola ir atsaukusies un skolas audzēkņi kopā ar pedagogiem ir izveidojusi “MIERA SIENU”.

Zīmējums ir veids, kā ar mākslas valodas palīdzību runāt par ikvienam cilvēkam nozīmīgām vērtībām un paust attieksmi pret karu Ukrainā. Miera balodis mākslā tiek asociēts ar mieru, baltais balodis simbolizē brīvību un cerību tik nedrošajos laikos. 

Lasīt visu ziņu galerija (1)